Vision, mission og værdier

Ærlighed, troværdighed og ansvarlighed er blot nogle af de værdier og principper, som vi hos Læderiet arbejder ud fra. Udover vores passion og ekspertise indenfor læderarbejde og knivmageri, er en god kundeoplevelse og høj service også helt essentielt. 

 

Læderiets vision

Vision

Vi vil være den bedste leverandør til kreative indenfor læderarbejde.

Læderiets mission

Mission

Vores mission er at inspirere og styrke kreative indenfor læderarbejde, så de kan opnå det bedste resultat og deres fulde potentiale.

Værdier

Værdi - Passionerede

Passionerede

Vi har siden 1975 været leverandør til læderhåndværket, og mange af os arbejder selv med læder. Med vores erfaring og passion for faget, ønsker vi at have ekspertviden om de produkter, vi forhandler.

Værdi - Samarbejdende

Samarbejdende

Hos Læderiet er vi et team, og vi står sammen om at opfylde vores mission. Vi støtter hinanden bedst muligt, så vi kan støtte vores kunder bedst muligt.

 

Værdi - Hjælpsomme

Hjælpsomme

Vi vil stå til rådighed for vores kunder så meget vi kan, så vi kan hjælpe med gode råd og besvare spørgsmål, når kunderne har brug for det.

Værdi - Kunden i fokus

Kunden i fokus

Kunden har altid højeste prioritet i vores beslutningstagning. Vi går gerne en omvej, hvis det er til kundens fordel.

 

Værdi - Passionerede

Holder hvad vi lover

Vi vægter troværdighed og ærlighed, og vi gør altid vores ypperste for at holde, hvad vi lover.

Værdi - Vi tager ansvar

Vi tager ansvar

Vi er vores etiske ansvar bevidst, og vi bestræber os altid på at drive en sund forretning, som ikke er til skade for planeten, mennesker eller dyrenes velfærd.

 

 

Forsinket leveringstider!