Kurser i læderarbejde


I vores nye lokaler på Bøgekildevej 35 i Hasselager ved Århus holder Læderiet fra foråret 2022 en række spændende workshops og kurser i læderarbejde.  Vi får besøg af gode, dygtige og professionelle undervisere fra hele landet, der tilbyder korte workshops, kursusdage, weekendkurser og længere kursusforløb. Vi tilbyder kurser i forskellige genrer og på forskellige niveauer - så der er kurser for alle.

Kursuslokalet ligger i samme bygning som Læderiet men har egen indgang, garderobe, tekøkken, toiletfaciliteter og udgang til en dejlig terrasse. Det er vigtigt for os at skabe et både inspirerende og hyggeligt miljø, med en god atmosfære, hvor alle føler sig velkommen. Når du vælger at tage på kursus i Læderiet, bliver du nemlig forkælet.

Det 100 m2 store kursuslokale bliver indrettet, så der er en arbejdsstation til hver kursist. Du får din egen arbejdsstation med værktøjskasse og forklæde. Derudover vil der være adgang til andet nødvendigt værktøj og materialer. Vi tilbyder med andre ord helt unikke faciliteter, hvor både kursusindhold og de fysiske rammer er i top.

I kursusprisen er der altid inkluderet kaffe, te, vand og snack. På kurser, der strækker sig over hele dagen, er frokost også inkluderet.

Lige nu er der ingen kurser, du kan tilmelde dig. Men følg med her på siden eller på Læderiets Facebook og Instagram, hvor kursuskalenderen vil blive lagt op, så snart vi er klar.

Vi håber, at du glæder dig ligeså meget som os til foråret 2022, hvor kursuslokalet står klar og vi kan byde dig velkommen.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på kursus@laederiet.dk, så vender vi tilbage til dig på mail eller telefonisk.